VEELGESTELDE VRAGEN

Met de gratis versie kan u gedurende 14 dagen gebruikmaken van alle functionaliteiten van eASy Conference. De proefversie heeft geen restricties en u kan onmiddellijk gebruikmaken van het volledige pakket van aangeboden diensten. Na het verstrijken van de twee proefweken, stellen we u voor om uw gratis versie om te zetten naar de betalende versie die uw voorkeur geniet.

We zien er uitdrukkelijk op toe dat de vertrouwelijkheid van uw vergaderingen steeds wordt gewaarborgd. Bij alle interacties tussen de webbrowser en de gedeelde onlineservers wordt gebruikgemaakt van een TLS-codering in 256 bits. Banken en online verkoopsites gebruiken dezelfde technologie. De gegevens komen rechtstreeks van onze servers. De video-en audiogesprekken zijn gecodeerd volgens de DTLS-SRTP standaard. We hechten bijzondere aandacht aan de codering van alle wachtwoorden in onze databank.

Niets is zo eenvoudig. Na configuratie van de proefversie hoeft u zich enkel aan te melden en een afspraak te maken door op de link bovenaan de pagina te klikken. Het systeem zal dan een unieke link aanmaken voor de vergadering, die u zal kunnen versturen naar alle personen die deelnemen aan uw virtuele vergadering. Wanneer de deelnemers op de doorgestuurde link klikken, wordt het vergadervenster in hun webbrowser geopend. U zal ze zien verschijnen op uw conferentievenster. Het grootste deel van dit venster is gewijd aan het samenwerken en staat u toe documenten en presentaties te bekijken, op het whiteboard te schrijven, nota’s te toevoegen of te chatten. Zodra de vergadering is afgerond, zal u uw documenten en nota’s kunnen downloaden.

U hoeft geen kredietkaart te gebruiken voor de gratis proefversie. De gratis proefversie stopt automatisch na het verstrijken van de proefperiode.

De deelnemers hoeven niets te installeren. Een eenvoudige webbrowser volstaat. Gedaan met de videogesprekken die één keer op de tien werken. eASy Conference is compatibel met Windows, Mac OSx, Linux en Android. Het gebruik van onze diensten vereist een recente versie van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera. Onze diensten zullen binnenkort beschikbaar zijn op Edge en Safari daar Microsoft en Apple zich ertoe hebben verbonden om in de nabije toekomst de WebRTC norm te ondersteunen.

WebRTC, dat staat voor Web Real-Time Communications, is een revolutionaire technologie van Google die realtime audio- en videogesprekken mogelijk maakt via de webbrowser. De deelnemers kunnen dus gemakkelijk vergaderingen bijwonen zonder een specifieke software of plug-ins te hoeven installeren. Dit systeem vergemakkelijkt de toepassingen van browser naar browser voor telefoongesprekken, de videochat en het delen van bestanden.

Contacteer Ons!

    CONTACTEZ-NOUS

     

      CONTACTEZ-NOUS