FUNCTIONALITEITEN

Live presentaties

Download een diavoorstelling om uw woorden te voorzien van ondersteunende tekst en beeld. Overloop stapsgewijs de dia’s met de deelnemers. Elke deelnemer kan onmiddellijk de belangrijke punten op de dia’s aanduiden.

Audio- en videoconferenties

Geniet van een duidelijke audio-en videocommunicatie opdat alle deelnemers zich perfect kunnen laten zien en horen.

Scherm delen

Deel uw scherm of een toepassingsvenster met alle deelnemers aan de vergadering. De deelnemers kunnen naar volledige schermweergave overschakelen en uw cursor volgen terwijl ze genieten van een hoogstaande beeldkwaliteit.

Whiteboard

Deel een whiteboard (een blanco pagina) met de deelnemers aan de vergadering om notities te nemen, aantekeningen te maken of afbeeldingen te importeren.

Na afloop van uw vergadering kan u het whiteboard met de gegevens ingevolge de samenwerking met de deelnemers opslaan in PDF-formaat.

Documenten delen

Download en deel met de deelnemers de documenten ter ondersteuning van uw betoog, teneinde hun volle aandacht te hebben en de deelname te bevorderen met het oog op een goede samenwerking. De documenten kunnen worden verwijderd van onze server zodra de vergadering is afgerond.

Notulen en eigen nota’s

Stel de notulen van de vergadering op naarmate de agendapunten aan bod komen. Deel deze taak met de deelnemers en geef iedereen de mogelijkheid om vanaf het begin actief deel te nemen aan de vergadering. Voeg persoonlijke nota’s toe, die uitsluitend voor eigen gebruik bestemd zijn.

Live chat

Tijdens de vergaderingen kan u rechtstreeks berichten uitwisselen met alle deelnemers.

Organiseren en plannen

Vind zonder enige moeite een passende datum voor alle deelnemers ter organisatie van uw vergadering (te vergelijken met Doodle). Plan een vergadering op zelfs geen minuut tijd dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

Kalender weergeven

Geef al uw huidige en eerdere vergaderingen in een oogopslag weer.

EN DAARBOVENOP…

Camera’s voor conferentiezaal

U bent op zoek naar een gebruikersvriendelijk en doeltreffend videoconferentiesysteem?
We stellen efficiënte en betaalbare oplossingen te uwer beschikking, die geschikt zijn voor alle zaalgrootten!

Compatible avec les principales plates-formes

eASy Conference is compatibel met Windows, OSX, Linux en Android. Het gebruik van onze diensten vereist een recente versie van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera.
Onze diensten zullen binnenkort beschikbaar zijn op Edge en Safari daar Microsoft en Apple ermee hebben ingestemd om in de nabije toekomst de WebRTC norm te ondersteunen.

Servers beheerd in Europa voor een optimale vertrouwelijkheid.

De servers bestemd voor de eASy Conference diensten worden binnen Europa beheerd om erop toe te zien dat bij het verwerken van uw gegevens de Europese privacywetgeving wordt gerespecteerd.

Gecodeerde gegevens voor een optimale veiligheid

We kennen het belang van uw commerciële en professionele gegevens zijn. Dit is de voornaamste reden waarom alle communicaties vanuit/naar onze servers gecodeerd zijn. Ons Confidential forfait staat u bovendien toe om strikt vertrouwelijke vergaderingen te organiseren door de informatie rechtstreeks over te zetten van device naar device, zonder tussenkomst van onze servers. Onze diensten zullen binnenkort beschikbaar zijn op Edge en Safari daar Microsoft en Apple ermee hebben ingestemd om in de nabije toekomst de WebRTC norm te ondersteunen.

    CONTACTEZ-NOUS

     

      CONTACTEZ-NOUS