OPLOSSINGEN OP MAAT

5 Deelnemers

Business

De Business formule, geschikt voor maximaal vijf deelnemers, is de ideale oplossing voor professionele, dagelijkse videoconferenties en meer bepaald voor een samenwerking in teamverband, zakelijke vergaderingen, adviesverlening en tal van andere toepassingen. De formule biedt een brede waaier aan functionaliteiten gaande van interactief whiteboard en scherm delen, tot realtime gesprekken, gedeelde documenten, geprojecteerde presentaties en nog veel meer soortgelijks.

5 Deelnemers
off-the-record

Confidential

Maximaal vijf deelnemers mogen deelnemen aan de virtuele vergadering van het type Confidential. U geniet van de “off-the-record” functionaliteit die gebruikmaakt van de Peer-to-Peer technologie. Alle gegevens die van audio en video worden overgezet naar documenten en tekst worden rechtstreeks verdeeld tussen de browsers. Een end-to-end codering zorgt ervoor dat de vergaderingen strikt vertrouwelijk en beveiligd blijven. Daar er in tegenstelling tot de andere beschikbare formules niets wordt opgenomen, voorziet een Confidential vergadering niet in notulen noch in een samenvatting voor de deelnemers.

10 Deelnemers

Executive

De Executive formule is bestemd voor grotere groepen daar deze formule tot 10 deelnemers kan verwelkomen.
Dit aanbod is specifiek geschikt voor teams die dienen samen te werken aan complexe projecten waarbij ieders betrokkenheid van belang is, alsook voor formele vergaderingen zoals de jaarvergaderingen of trimestriële afsluitingen.

50 Deelnemers
3 Présentators

Webinar

De Webinar formule staat één of meer presentators toe om informatie te delen met maximaal 50 deelnemers. Deze configuratie is geschikt voor educatieve webinars, vormingssessies en andere grote presentaties. Een volledig gamma met functionaliteiten gaande van whiteboard en scherm delen tot het downloaden van documenten, is in dit pakket inbegrepen. Het interactieniveau met de deelnemers wordt bepaald door de Beheerder. De deelnemers zonder het statuut van presentator kunnen mits toestemming hun eigen videostream delen. De deelnemers kunnen eveneens via de chat vragen stellen. Een samenvatting ter ondersteuning van de vorming kan na afloop van het evenement automatisch worden bezorgd aan alle deelnemers…

Contacteer Ons!

    CONTACTEZ-NOUS

     

      CONTACTEZ-NOUS